Seger i seriepremiären

Updated: Oct 8, 2018

7-3 vinst i seriepremiären mot Malmö FBC U

Så var serien äntligen igång, och vi gästade Kirsebergs sporthall för match mot förra säsongens div 2 lag Malmö FBC U.

Vi tar först ledningen i första perioden men Malmö kvitterar och går sedan till periodpaus med en 2-1 ledning efter att ha utnyttjat spelarövertaget i en avvaktande utvisning.

I andra perioden får vi bättre tryck i motståndarnas zon och tar tillbaka ledningen i matchen genom två mål.

När vi i tredje perioden gör 4-2 så går proppen ur lite. Malmö vill förstås vara mer offensiva, men vi lyckas utnyttja deras press och gör några riktigt snygga omställningsmål. Vi har gått upp till hela 7-2, innan Malmö fastställer slutresultatet 7-3 med lite tid kvar.

På det stora hela blev det en stabil vinst till slut. Vi är nöjda med defensiven rakt igenom matchen. Även offensiven, som varit ett orosmoment senaste veckorna, kom igång bra i andra och tredje perioden.