top of page
Search
  • Writer's pictureibkfinn

Finn vs. Burlöv


Sista träningsmatchen innan seriespelet drar igång, spelades mot Burlöv. Återigen blev det ett division 4 lag som stod som motståndare.


Första perioden blev målrik. 3 gjorda ifrån vår sida, men dessvärre också 4 insläppta. Försvaret funkade sådär kan man väl säga, det var väldigt virrigt i början. Burlöv slumpade in några bollar ifrån halvplan, lite väl billigt, men med mycket trafik framför kassen, så är det alltid jobbigt för målvakten.


Så det blev mycket snack om försvarsbiten inför period två. De justeringar som gjordes blev också till det bättre. Burlöv lägger in en boll ifrån bakom kassen, som Info olyckligt styr in. Men vi gör återigen 3 mål framåt, och inför sista, så är vi nu i ledning.


I tredje perioden så fortsätter gladbandyn, anfallsspelet funkar bra i denna match. Vi gör 4 framåt, och kommer upp i 10 totalt. Mike som kommit in kassen efter halva matchen får dock se sin nolla spräckas, efter ytterligare ett skott ifrån halvplan. Burlöv hade verkligen bra utdelning på de skotten denna kväll.


Slutresultat 10-6 med andra ord.


Vi rullade runt på mycket folk, och ingen av kedjorna var intakt, matchen igenom. Vi får också bra utdelning i våra powerplay. Så det fanns flera ljusglimtar att ta med sig.


Matchens mål gjordes av: Broffan 3, Öis 2, Tomas 2, Chili, Ström samt ett noterat självmål.


Innebandy Lund

86 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page