top of page
Search
  • Writer's pictureibkfinn

14 raka...


...säsonger, och 14 raka säsonger med gjorda mål för en av Finns allra största veteraner.

Mattias "Broffan" Brofelth inledde säsongen på bästa sätt genom att göra det han gör bäst. Mål. Dessutom blev det vinst i första drabbningen i div.4 premiären mot Eslöv.


Matchen vanns med 6-4 hemma i Vipeholmshallen, mot Eslöv. Broffan själv kommenterar det hela:

"Jaså, kul. Men galet vad tiden gått snabbt. Hade gärna gjort mål i 14 år till."


Vi ser fram emot det, och ett nytt 14-års kontrakt ryktas vara på gång ifrån styrelsen.


I övrigt tyckte Broffan så här om matchen:

"Det känns som att vi verkligen har mer att ge, och att vi behöver spela ihop oss ytterligare för att få ut det. Det finns kvalité individuellt, så jag tycker att det ser lovande ut. Vi släpper dock till några alldeles för enkla mål, och det blir frustrerande när inte vi får utdelning trots att jag tycker att vi är det bättre laget. Onödigt spännande, men det löste ju sig."


Och det är bara att hålla med. Första perioden vinner Finn skotten med 10-4, men ligger trots det under med 1-2 i första pausvilan.


Andra perioden vinns dock med 3-0 efter klart bättre utdelning på chanserna. En period som spelmässigt dock är betydligt jämnare än den första.


Efter 2-2 i sista perioden så bärgas till slut säsongens första 3 poängare genom en 6-4 vinst. Vi hoppas på fler poäng i nästa omgång. Och räknar med att Broffan fortsätter att leverera.


Övriga målskyttar mot Eslöv var:

Sixten x2

Lukas x2

Broffan

Petter

114 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page